23 IHMEELLISTÄ PÄIVÄÄ STUDION UUMENISSA

Trumpettimestari Tommi Kolunen ystävineen.

Trumpettimestari Tommi Kolunen ystävineen.

WÖYH! -yhtyeen järjestyksessään toinen studioalbumi nauhoitettiin ja miksattiin 9.12.2014 – 28.1.2015. Tähän käytettiin yhteensä 23 työpäivää. Edelliseen levyyn verrattuna studiossa tehtiin huomattavan paljon kokeiluja äänitysvaiheessa lähes kaiken mahdollisen suhteen. Jopa osa teksteistä muuttui vielä hetkeä ennen nauhoitusta. Tuotantotiimin luova ajatuksenlento oli sen verran vuolasta ja korkealentoista että päätuottaja J.Hyyrysen mieluisaksi tehtäväksi jäi vain suodattaa timantit kultahippusten joukosta.

Kosketinvelho A.Pitkäjärvi.

Kosketinvelho A.Pitkäjärvi.

Taustalaulusessiot käynnissä.

Taustalaulusessiot käynnissä.

Kaikkiaan yhtyeelle jäi varsin innostunut tunnelma tarinallisen albumikokonaisuuden äärellä. Varsinaisia bänditreenejä ei pidetty ennen nauhoituksia joten kappaleet olivat vain hajanaisia idearyppäitä sävellystiimin aivoissa ja garageband-ohjelmassa joten valmiit versiot kuultiin vasta nyt. Vakuutuimme siitä ettei kukaan tee tällaista musiikkia ainakaan maapallolla. Levystä tuli monipuolinen, rönsyilevä ja ilakoiva progepaketti joka uskoaksemme vangitsee kuulijansa pysyvästi wöyhötyksen ihmeelliseen maailmaan.

Miksausmestari Miitri Aaltonen sorvinsa ääressä.

Seuraavaksi vuorossa on albumin masterointi, levynkansien suunnittelu, videonkuvaukset, treenit ja kaikenmoinen wöyhöstrategian rakentelu ennen levynjulkaisua ja keikkoja. Tyrmääviä juttuja luvassa. Suosittelemme lämpimästi seuraamaan toimiamme näillä sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Nähdään pian!

Valmiin miksauksen äärellä ihmetellään.

Valmiin miksauksen äärellä ihmetellään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *