V4RHE JULKISTETTU! KOLMOSALBUMI SYKSYLLÄ!

kuva: Aki-Pekka Sinikoski

kuva: Aki-Pekka Sinikoski

V4RHE lyhytelokuva ja single NYT allaolevasta linkistä!

https://lnk.to/H10R5

Kaikkien aikojen wöyhöin progeyhtye WÖYH! julkaisee järjestyksessään kolmannen studioalbuminsa syyskuussa 2017. Yhtyeen edellinen albumi Dwzyrek sai upean vastaanoton mennen avausviikollaan suoraan Rumban albumilistan kakkoseksi sekä Suomen virallisen myyntilistan neljännelle sijalle. Surrealistisella dadarockilla ja ainutlaatuisella visuaalisuudella ihastuttanut yhtye on syksyllä ilmestyvästä albumistaan vielä salamyhkäinen, mutta pääwöyhöttäjä Jussi Hyyrynen paljastaa suunnitelmista seuraavaa:

”Kolmosalbumi huipentaa levytrilogian käänteiskronologisesti, nyt paljastuu mistä tapahtumat saivat alkunsa. Musiikillisesti sukellamme entistäkin syvemmälle wöyhöprogen kupliviin tyrskyihin. Stratosfäärin kristallisen kimaltelevien nanohiukkasten leijaillessa nuottitelineillemme kaikki on valmista – moottorit käyvät. Odotamme innolla että pääsemme syksyllä esittämään teille uutta materiaalia!”

Ensimmäinen singlelohkaisu V4RHE ilmestyy digitaalisessa muodossa koko kansan hämmästeltäväksi jo perjantaina 24.3. Samalla julkaistaan kappaleen nimeä kantava lyhytelokuva, jonka ovat ohjanneet Aki-Pekka Sinikoski ja Jussi Karjalainen. Harvat ja valitut pääsevät näkemään elokuvan ennakkoon 17.3. järjestettävässä Kaskelotti Records Gaalassa.

WÖYH! on Hyyrysen veljesten Jussin (YUP) ja Antin(Stam1na) vuonna 2011 perustama progeyhtye, joka on julkaissut tähän mennessä kaksi albumia – Ikkilyk (2013) ja Dwzyrek (2015). Aiemmasta tuotannosta kansalaisten suureen suosioon ovat nousseet mm. seuraavat kappaleet: Lokki, Hieho, Kaskelotti ja Kamppailu merellä.

V4RHE -single – Julkaisupäivä 23.4.2017
Formaatti: Digisingle
Julkaisija: Kaskelotti Records
Jakelu: Playground Music
V4RHE -lyhytelokuva julkaistaan 23.4. WÖYH!:n Youtube-kanavalla: www.youtube.com/user/woyhotys
Instagram: @woyhofficial
***************
Lisätiedot ja haastattelut:
Lotta Lintukangas
tel. +358 (0)50 53 77 084
email. lotta.lintukangas@gmail.comKeikkamyynti:
Dex Viihde Oy
Hannu Korhonen
tel. +358(0)440 647 908
email. hannu.korhonen@dexviihde.fiJakelu:
Playground Music Oy
www.playgroundmusic.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *